Huis aan het water te koop

Wij zijn specialist in de ontwikkeling en verkoop van luxe tweede woningen aan het water in Nederland. Bij ons staat kwaliteit en services voorop.

Om er zeker van te zijn dat uw verwachtingen meer dan waargemaakt worden, zijn we bij ieder onderdeel van het project betrokken: het vinden van de beste locatie, het architectontwerp, de bouw, de oplevering, de inrichting en service.

 

LIGGING

Omgeving

De huizen liggen aan de rand van Delfstrahuizen, temidden van een groot merengebied. Delfstrahuizen vormt samen met Echtenerbrug een tweelingdorp dat wordt gescheiden door de Pier Christiaansloot, een brede vaart die de Friese Meren verbindt met de waterrijke Kop van Overijssel. U kunt dus echt alle kanten opvaren.

 

VAREN

huis aan het water

Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u direct weg over het Tjeukemeer naar Lemmer, Langweer, Woudsend, Sloten en Sneek of richting een van de vele andere Friese meren en rivieren. Ook het vaargebied van Overijssel en Drenthe, –de Beulakerweide en Belterweide bij Giethoorn, het mooie Nationaal Park Weerribben-Wieden en de turfroute-, zijn prima bereikbaar. Daarbij is de liggen een prima startpunt voor vaartochten op het IJsselmeer en zelfs naar de Waddeneilanden. Er is geen betere uitvalsbasis voor het verkennen van de mooiste vaarroutes van Nederland.

Ons aanbod bestaat uit vier prachtige luxe watervilla's, vernoemd naar historische schepen. De huizen verschillen in grootte, kaveloppervlak, hoeveelheid kamers en indeling, maar zijn allemaal lekker ruim en hoogwaardig afgewerkt. Uiteraard is het mogelijk om op basis van uw persoonlijke woonwensen van de voorgestelde indeling af te wijken en wijzigingen op maat te laten maken.

 

PRIVACY EN LICHT

Aanzicht

Alle watervilla's staan op ruime kavels, op minimaal tien meter afstand van elkaar. Door de manier waarop de woningen ten opzichte van elkaar gesitueerd zijn en door de rietkragen en andere beplanting, is uw privacy honderd procent gegarandeerd. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het water vanuit iedere ruimte.

 

PRAKTISCH EN COMFORTABEL

Plan

Alle villa's worden opgeleverd met volledig aangelegde tuin met gazon, heesters, veranda en een vlonderterras met geïntegreerde aanlegsteiger. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van een royale woonkamer, een luxe keuken en meerdere badkamers met hoogwaardig sanitair.

De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming. Binnen de inpandige bijkeuken is plaats voor de wasmachine, droger maar ook fietsen, speelgoed en een kinderwagen.

 

K WA L I T E I T S M A T E R I A L E N

kwaliteit

Voor de bouw van de huizen zijn zoveel mogelijk duurzame en onderhoudsarme materialen gebruikt. Het rieten dak oogt niet alleen mooi en knus, maar heeft ook nog eens een goede isolatiewaarde. De deuren en kozijnen zijn van kunststof met houtnerfstructuur en niet van echt hout te onderscheiden. Ook zijn aansluitpunten voor water en elektra op het terras aanwezig.

 

BROCHURE

Voor meer specifieke informatie over de wataervilla's kunt u de brochure hieronder bekijken:

Brochure

 

 

AFSPRAAK EN INFORMATIE

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een huis aan het water? Bel of mail ons!

Kontour Vastgoed | Value for life 

Abe Lenstra Boulevard 50-1
8448 JB Heerenveen

(+31) (0)513 745 016
secondhome@kontourvastgoed.nl
www.kontourvastgoed.nl