Nieuws

13-11-2019

De bouw van de laatste drie Watervilla’s in Delfstrahuizen heeft een nieuw – en letterlijk – hoogtepunt bereikt. Onlangs is het hoogste punt bij alle drie de woningen bereikt!

29-08-2019

Deze week is Way of Living te gast bij Kontour Vastgoed. Wat is het een mooie week om onze villa’s en de vakantiebeleving in beeld te brengen. Wij kijken er nu al naar uit om in oktober, als de afleveringen te zien zijn, nog eens na te mogen genieten van deze heerlijke zomerweek. De exacte data waarop de afleveringen worden uitgezonden publiceren we later online, zodat ook u na kan genieten van deze zomerweek én mee kunt genieten van onze exclusieve villa’s.

18-07-2019

De heiwerkzaamheden zijn begonnen en daarmee is de bouw van de laatste drie Watervilla's een feit. Met deze drie villa's zijn er straks vijftig exclusieve Watervilla's gerealiseerd op deze prachtige locatie direct aan het Tjeukemeer. 

13-12-2018

Momenteel zijn er nog drie kavels beschikbaar.  Gelegen op prachtige plekken, allen direct aan het water gesitueerd met eigen aanlegsteiger voor uw boot.  Op twee kavels, waarvan één reeds verkocht, wordt voor de echte liefhebber een prachtige watervilla, type Barkentijn XL gerealiseerd.  Op de overige twee kavels worden villa type Brigantijn en Statenjacht gerealiseerd.

23-9-2018
De verkoop van de watervilla's is zeer voorspoedig verlopen (95% verkocht).  Heeft u ook nog interesse?  Neem contact met ons op zodat we u kunnen informeren naar de mogelijkheden.

26-5-2018
Graag informeren we u over de nog te koop zijnde Watervilla's en bieden wij u de mogelijkheid dit prachtige project te komen bezichtigen. Dit kan op afspraak op zaterdag 16 of zondag 17 juni a.s.. Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer Hans van der Mijl op 0031 (0) 6 502 23 555.

3-2-2018
Een groot aantal villa's van Fase 2 is al voorzien van een rieten dak.  Ook de bouw van de laatste fase, Fase 3, is van start gegaan.  Voor foto's kijk in 'voortgang bouw'

12-11-2017
Inmiddels zijn er ook interieurfoto's gemaakt van de villa's die in de verhuur gaan.  

26-10-2017
Volg ons ook op Facebook, dan blijft u op de hoogte van de voortgang van de bouw. Er zijn vandaag ook weer nieuwe foto's geplaatst.

9-10-2017
De eerste woningen in Fase 2 gaan al de hoogte in!  

21-8-2017
Second Home Beurs - 6,7 en 8 oktober a.s..  Noteert u alvast in uw agenda.  6,7 en 8 oktober vindt de Second Home Beurs weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht.  Kontour is hier weer aanwezig met o.a. de Watervilla's Friese Meren.  We zijn te vinden op stand 400.

21-7-2017
Een bijzondere dag vandaag: De eerste 2 villa's zijn bouwkundig opgeleverd.  Een bijzonder moment waar we naar uit hebben gekeken.

BOUW FASE 2 GESTART

Weer een bijzonder moment voor ons project Watervilla’s Friese Meren. Er is gestart met het heiwerk voor Fase 2 en daarmee is officieel de bouw van Fase 2 van start gegaan. Vanwege de grote belangstelling is het aantal woningen dat gebouwd wordt in Fase 2 uitgebreid. 

DE WATERVILLA'S EN OMGEVING

In deze film een blik op de Watervilla's vanaf het Tjeukemeer.  Ook vliegen we even naar de nabijgelegen steden en dorpen.  Waar ligt Lemmer bijvoorbeeld t.o.v. de Watervilla's?