Over het project

In het mooiste merengebied van Nederland, direct aan het Tjeukemeer in Friesland, verrijst een exclusief en kleinschalig waterrecreatieplan met luxe watervilla's. Fase 1 is inmiddels volledig verkocht en in aanbouw, oplevering rond de zomer. Fase 2 is nu in verkoop en de bouw start na de zomer. De laatste fase, fase 3 is nu ook in verkoop. Er zijn nog diverse royale kavels met villa's beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Over Watervilla's Friese Meren

Rust en ruimte direct aan het water
Ongestoord genieten van rust en ruimte in uw villa - op een uniek locatie direct aan het water. Dat is Watervilla's Friese Meren! Het plan, ontwikkeld door specialist in luxe tweede woningen, Kontour Vastgoed Nederland, bestaat uit 50 onder architectuur ontwikkelde watervilla's. Met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn de villa's in harmonie met de natuurlijke omgeving.

Ruimtelijk opgezet voor maximale privacy
De watervilla's staan op ruime kavels en op minimaal tien meter afstand van elkaar. Door de manier waarop ze ten opzichte van elkaar gesitueerd zijn in combinatie met rietkragen en andere beplanting, zijn privacy en een vrij uitzicht gegarandeerd. 

Vier royale woningtypes
U kunt kiezen uit vier woningtypes die varieren in afmeting en indeling. Kenmerkend voor de watervilla's zijn het hoogwaardige afwerkingniveau en het gebruik van mooie kwaliteitsmaterialen. De villa's zijn onder meer voorzien van een luxe keuken, meerdere badkamers en een volledig aangelegde tuin. Ook heeft ieder villa een eigen aanlegsteiger. Desgewenst is het mogelijk de villa aan uw eigen woonwensen aan te passen.