Planconcept

Het planconcept bestaat uit 50 watervilla's op ruime kavels. De eerste 23 villa's zijn inmiddels verkocht en in aanbouw. Fase 2 is nu oplevering en de bouw van de laatste fase (3) is volop in gang.

Fase 1:  opgeleverd
Fase 2:  verkocht in in de opleveringsfase
Fase 3:  volop in aanbouw

Neemt u gerust contact met ons op voor een overzicht van de nog beschikbare villa's. Hoe eerder u erbij bent, des te meer keuze u heeft.  

Er zijn vier type watervilla's die van elkaar verschillen in afmeting en indeling. Om te zorgen voor een gevarieerd aanzicht staan de verschillende villa's door elkaar en zijn ook de vaargeulen niet recht, maar meanderend aangelegd. Tegelijkertijd zorgt de achitectuur en de tuinaanleg voor eenheid en harmonie met de omgeving. Er is gekozen voor rieten daken, doorleefde gele of rode baksteen, zwarte houten geveldelen en vlonderterrassen, passend bij de sfeer van de streek. Doordat de kavel is opgehoogd tot het niveau van de omliggende dijk, heeft u vanaf uw villa een fantastisch uitzicht over het Tjeukemeer en kunt u optimaal genieten van de zon, water, ruimte en rust.