Recreatiewoning te koop Friesland

Het planconcept bestaat uit 50 recreatiewoningen op ruime kavels, waarvan er in de eerste fase 23 gebouwd zullen worden.

Er zijn vier woningtypes ontwikkeld die verschillen in afmeting en indeling. Om te zorgen voor een gevarieerd aanzicht staan de verschillende woningen door elkaar en zijn ook de vaargeulen niet recht, maar meanderend aangelegd. Tegelijkertijd zorgt de architectuur en de tuinaanleg voor eenheid en harmonie met de omgeving. De huizen hebben rieten daken, doorleefde gele baksteen en houten geveldelen en vlonderterrassen, perfect passend bij de sfeer van de streek. Doordat de kavel is opgehoogd tot het niveau van de omliggende dijk, heeft u vanaf uw luxe recreatiewoning een fantastisch uitzicht over het Tjeukemeer en kunt u optimaal genieten van de zon, water, ruimte en rust.

Natuur en omgeving

De natuur om u heen is goed voor eindeloos plezier voor de hele familie. De omgeving biedt mogelijkheden voor een actieve of juist ontspannen invulling van uw lange, warme zomerdagen. Van watersporten en zwemmen in het meer tot een dagje varen met de sloep en voor een drankje aanmeren bij een van de gezellige Friese dorpen in de buurt. En als afsluiter, vanaf uw eigen aanleg- steiger met een glaasje rosé genieten van de ondergaande zon.

Brochure

Meer informatie over onze recreatiewoningen te koop in Friesland kunt u vinden in de brochure. Deze kunt u downloaden door hieronder op het plaatje brochure te klikken.

Informatie

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Wij staan u graag te woord!