Vakantiehuis kopen Nederland

Op zoek naar een vakantiehuis te koop in Nederland? Dan is vast 1 van de 4 verschillende types vakantiehuizen die wij aanbieden, de juiste keuze voor u.

U kunt kiezen uit de volgende 4 type vakantiehuizen:

Vakantiehuis 6 tot 8 personen

Galjoot

Dit stijlvolle huis biedt ruimte aan zes personen en heeft de ideale afmetingen voor een comfortabel verblijf met het hele gezin. De woning is ruim opgezet en biedt met drie slaapkamers en twee badkamers privacy en comfort voor iedereen. Op de bagene grond bestaat de mogelijkheid om een extra badkamer met slaap-/tv-kamer naar de woonkamer te creëeren.

Tweede woning 8 personen

Vakantiehuis Friesland

Deze royaal opgezette villa biedt plaats aan maximaal acht personen en is daarmee ideaal voor een groot gezin of voor het ontvangen van gasten. Op de begane grond is er de mogelijkheid om in plaats van de tv-kamer te kiezen voor een slaapkamer met en suite badkamer. Eén van de vier slaapkamer op de eerste verdieping is uitgevoerd als knusse bedstee met luiken. Door dit soort elementen heeft de villa een heel eigen karakter.

Vakantiewoning 10 personen

Luxe vakantiehuizen

Met maar liefst vijf slaapkamers en vier badkamers is dit het ideale vakantiehuis voor het doorbrengen van een onvergetelijke tijd met familie en vrienden in Nederland. De vakantiewoning is geschikt voor tien personen en biedt comfort en privavy voor zowel uzelf als uw gasten. Op de begane grond is een slaapkamer met en suite badkamer gesitueerd. Optioneel kan hier een TV-kamer worden gecreëerd. 

Vakantiehuis in Nederland 12 tot 14 personen

Exclusief vakantiehuis

Dit exclusieve vakantiehuis is een ware vakantiedroom. Met maar liefst zes royale slaapkamers en vijf luxe badkamers ademt De Barkentijn ruimte en grandeur. De villa is voorzien van alle mogelijke luxe, waaronder sauna, jacuzzi, zonnedouche en een modern uitgeruste game-roon; alles wat u zich maar kunt wensen voor een ontspannen vakantie voor u en uw gasten. De villa wordt volledig op maat voor u ingedeeld en naar wens ook ingericht.

Alle vakantiehuizen liggen op toplocaties in Nederland direct aan het water!