Vakantiewoning kopen Friesland

Woningen op een unieke locatie in Friesland in een waterrijke omgeving waar u ongestoord kunt genieten van ruimte, rust, water en elkaar. 

De onder architectuur gebouwde woningen, met rieten daken en doorleefde gevelstenen zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Ze staan op ruime kavels en zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd. De vier woningtypes variëren in afmeting en indeling, maar het hoge afwerkingsniveau is voor allemaal gelijk. Elke villa is onder meer voorzien van een luxe keuken, meerdere badkamers en een volledig aangelegde tuin. Uiteraard kan alles worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.

Elke woning heeft een eigen vlondersteiger die tevens dient als aanlegsteiger. Want vanaf Watervilla’s Friesland heeft u direct toegang tot de mooiste vaarroutes in alle windrichtingen. Vaar over de Friese meren naar Lemmer en Sneek bijvoorbeeld of richting Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. De bijzondere ligging en de eindeloze watersportmogelijkheden maken deze luxe woningen tot een waardevaste investering.

Woningen te koop direct aan het Tjeukermeer

De woningenen in Friesland liggen direct aan het Tjeukemeer, middenin het mooiste watergebied van Nederland. Ook andere watergebieden zijn van hieruit al varend of met de auto goed te bereiken. Watervilla’s Friese Meren Tsjûkemar is hiermee de perfecte uitvalsbasis voor een dagje varen en het ontdekken van vele mooie Friese dorpen en steden.