Villatypes

U kunt kiezen uit vier royale watervilla-types, toepasselijk vernoemd naar historische Nederlandse schepen. De luxe villa's verschillen van elkaar in grootte, kaveloppervlak, indeling en aantal kamers. Ieder type is verkrijgbaar in twee uitvoeringen met een verschillend aantal kamers.

Alle villa's worden opgeleverd met volledig aangelegde tuin met gazon, heesters, veranda en een vlonderterras met geïntegreerde aanlegsteiger. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van een royale living, een luxe keuken en meerdere badkamers met hoogwaardig sanitair. De grote ramen zorgen voor veel daglicht en bieden vanuit iedere ruimte in huis een mooi uitzicht over het water.

Voor de bouw van de villa's wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk duurzame, onderhoudsarme materialen. Deuren en kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met houtnerfstructuur, dat niet van echt hout te onderscheiden is. Het terras is voorzien van aansluitpunten voor water en elektra. Het rieten dak zorgt niet alleen voor een warme uitstraling, maar ook voor extra isolatie.  

De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming. In de inpandige bijkeuken is onder andere ruim plaats voor de wasmachine, droger en fietsen.    

Uiteraard is het mogelijk om op basis van uw persoonlijke woonwensen van de voorgestelde indeling af te wijken en zaken op maat door ons te laten maken. 

Vanaf uw eigen aanlegsteiger vaart u alle richtingen uit.